Området Beito Øyangen

Velkommen til et vakkert fjellandskap med uendelige turmuligheter om sommeren, kilometervis med velpreparerte løyper for langrenn og alpint om vinteren, gode veier helt frem – og nærhet til et tradisjonsrikt og livlig tettsted, der du får det meste du måtte trenge for en vellykket ferie eller helg i fjellet.

Er Oslo utgangspunktet kan du være fremme på hytta etter drøyt tre timers kjøring.

beito øyangen bilde 14

Øyangen

Vannet Øyangen ligger kun noen få hundre meter fra hyttetomtene, og her følger det med båtplass (årlig båtfeste koster kr. 300,-).

Øyangen byr på muligheter for både bading, fisking fra land eller båt, samt pilking på vinterstid. I korte perioder på tidlig / sen vinter er det mulighet å gå tur på skøyter på Øyangen – når isforholdene er trygge.

Sommertid

Om sommeren har Beito Aktiv både ekstra båter og kanoer som leies ut på Øyangen, så har man familie eller gjester på besøk, kan hele gjengen komme seg ut på vannet for fine opplevelser.

Utforsk Jotunheimen om sommeren når solen smelter vekk snøen og avdekker fantastisk natur. Det varierte landskapet som springer fra rolige veier, skogsstier og vann til bratte fjelloverganger, gjør at du har mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg.

beito øyangen bilde 15

Vintertid

Vinterstid er det et stort tilbud av preparerte høystandard langrennløyper både i lunt skogsterreng og videre opp på fjellet.

Med milevis av oppkjørte skiløyper på Beito og Beitostølen er dette en fantastisk mulighet for den som liker å gå på ski. Langrennsløypene starter 400 meter fra tomtegrensen, og løypenettet på Beito henger sammen med løypenettet på Beitostølen forøvrig.

beito øyangen bilde 19

Beitosølen landsby

Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.

Her er alt lagt til rette for å gi deg, familien og venner flotte friluftsopplevelser gjennom hele året; langrennsløyper, forretninger, puber, kafeer, restauranter, hoteller, alpinanlegg og bussholdeplass, med hyppige avganger til og fra Oslo.

beito øyangen bilde 20

Alpin-interesserte

For den alpininteresserte familie kan man velge mellom to alpinanlegg i nærområdet, som begge har snøkanoner som sikrer gode forhold og en lang alpinsesong.

Alpinanlegget i Beitostølen sentrum egner seg godt for både barn- og nybegynnere, og i tillegg er det «park» med rails og bigjumps m.m.

Alpinanlegget i Raudalen er vesentlig brattere, og mer utfordrende, i tillegg er det mange som velger Raudalen for å kjøre offpiste.

Fjellområdet

Fra hytta i Beito-Øyangen Hyttefelt har du mulighet til å nyte hele Beitostølens fjellrekke fra kjøkkenvinduet.

Kontakt oss