Foto: Svein A. Rudi

Området Beito Øyangen

Velkommen til et vakkert fjellandskap med uendelige turmuligheter om sommeren, kilometervis med velpreparerte løyper for langrenn og alpint om vinteren, gode veier helt frem – og nærhet til et tradisjonsrikt og livlig tettsted, der du får det meste du måtte trenge for en vellykket ferie eller helg i fjellet.

Er Oslo utgangspunktet kan du være fremme på hytta etter drøyt tre timers kjøring.

Øyangen

Vannet Øyangen ligger kun noen få hundre meter fra hyttetomtene, og her følger det med båtplass (årlig båtfeste koster kr. 300,-).

Øyangen byr på muligheter for både bading, fisking fra land eller båt, samt pilking på vinterstid. I korte perioder på tidlig / sen vinter er det mulighet å gå tur på skøyter på Øyangen – når isforholdene er trygge.

Beito-Øyangen - Sommertid

Sommertid

I hyttefeltets umiddelbare nærhet ligger Øyangen som er et eldorado for den fiskeinteresserte. På sommeren har Beito Aktiv båter og kanoer som kan leies til bruk på Øyangen om man har venner eller familie på besøk, slik at hele gjengen kan komme seg ut på vannet for fine opplevelser.

Det finnes også en rekke andre aktiviteter i nærområdet man kan begi seg ut på; ridetur, stisykling, hundekjøring, via ferrata, rafting, eller man kan besøke alpinanlegget som på sommerstid forvandles til en fartsfylt sommerpark.

Beito-Øyangen - Vintertid - Foto: Svein Rudi

Vintertid

Vinteren på Beitostølen er fantastisk! Med en rekke arrangementer og skicuper, store alpinanlegg og milevis med skiløyper på både Beito og Beitostølen er dette en helt unik mulighet for den som liker å gå på ski. Langrennsløypene starter 400 meter fra tomtegrensen, og løypenettet på Beito henger sammen med løypenettet på Beitostølen forøvrig.

Ønsker man å teste ut andre aktiviteter kan man også på vinterstid oppleve magiske rideturer, snowrafting eller hundekjøring.

beito øyangen bilde 19

Beitostølen landsby

Beitostølen er en familievennlig fjellandsby med sommerpark, et stort utvalg av serveringssteder og butikker.

Her er alt lagt til rette for å gi deg, familien og venner flotte friluftsopplevelser gjennom hele året; langrennsløyper, forretninger, puber, kafeer, restauranter, hoteller, alpinanlegg og bussholdeplass, med hyppige avganger til og fra Oslo.

beito øyangen bilde 14

Alpin

For den alpininteresserte familie kan man velge mellom to alpinanlegg i nærområdet, som begge har snøkanoner som sikrer gode forhold og en lang alpinsesong.

Alpinanlegget i Beitostølen sentrum egner seg godt for både barn- og nybegynnere, og i tillegg er det «park» med rails og bigjumps m.m.

Alpinanlegget i Raudalen er vesentlig brattere, og mer utfordrende, i tillegg er det mange som velger Raudalen for å kjøre offpiste.

beito øyangen bilde 15

Langrenn

Området er midt i blinken også for den langrennsinteresserte.

Beitostølen troner på toppen av Norges beste langrennsdestinasjoner. Totalt i kommunen finner vi ca. 320 km oppkjørte løyper hvor 170 km av disse tilhører Beitostølen.

Skiløypene går i variert terreng, noe som gjør det mulig å gå på ski nesten uansett vær. Alle tråkkemaskinene i området er utstyrt med GPS, slik at du enkelt skal kunne sikte deg inn på de ferskeste løypene.

Fra vinteren 2020 / 2021 er det planlagt direkte trasé inn i løypenettet fra Beito-Øyangen Hyttefelt.

tomtene2

Fjellområdet

Fra hytta i Beito-Øyangen Hyttefelt har du mulighet til å nyte hele Beitostølens fjellrekke fra kjøkkenvinduet.

Jotunheimen og alle dens muligheter er fantastisk for den fjell- og friluftsinteresserte. Alt fra rolige veier og skogstier, til vann og bratte fjelloverganger springer ut av det varierte landskapet. Dermed har du enormt mange valgmuligheter enten det er til fots, på sykkel eller hengende fra en fjellvegg.

Bitihorn (1607 m.o.h) er en fantastisk tur, det samme gjelder Rasletind (2105 m.o.h) og den selvfølgelig Besseggen.

Tomtekart

Kontakt oss